Blog

Hvordan foregår en firmajulefrokost med aktiviteter og fest med andre firmaer på Charlottenlund Slot?

Hold et brag af en firmajulefrokost på et kongeslot

En firmajulefrokost på Charlottenlund Slot kan variere i detaljerne, men her er en generel beskrivelse af, hvordan det kunne foregå:

 

Planlægning af firmajulefrokost

Først vil virksomheden eller den ansvarlige person for festen arbejde sammen med eventbureauet The Tribe på Charlottenlund Slot for at planlægge detaljerne, herunder tidspunktet for festen, antallet af gæster, menuen, aktiviteterne og eventuelle specielle behov eller ønsker.

 

The Tribe er specialister i luksuriøse skræddersyede firmaevents og har base på Charlottenlund Slot, hvor de til hverdag laver teamudvikling med workshops, spil og persontypesystemer. Det er bare at kontakte dem og begynde forberedelserne i god tid.

 

Ankomst med bobler

Når gæsterne ankommer til slottet, vil de blive mødt af The Tribes professionelle stab, og blive budt velkommen med et glas bobler, hvor de vil have mulighed for at netværke og socialisere med andre gæster.

 

Selskabslege til julefrokost

Det er oplagt at spille The Tribes originale teambuilding spil Kongens Kancelli, som en sjov, gennemført og udfordrende selskabsleg, som optakt til selve middagen og siden festen. Spillet tager omkring 3 timer og kan gennemføres med et glas bobler i hånden. Er tiden for lang findes en alternativ selskabsleg, der er munter og kreativ.

 

Julefrokost som afslappet og hyggelig social dining

En lækker social dining julefrokost er en mere afslappet og uformel måde at fejre julen på, hvor gæsterne ofte sidder ved runde borde og deler maden og samtaler med hinanden. Til denne form vil The Tribe oftest forberede en vin bar, hvor man kan få en snak med sommelieren, prøve forskelligt og vælge sine favoritter, mens man også her samtaler med andre kollegaer, end dem man sidder til bords med.

 

Social dining middagen vil typisk blive serveret som forskellige småretter, som er designet til at blive delt og passet til at dele med bordets naboer. Retterne kan inkludere alt fra forskellige slags små snacks til større retter som f.eks. steg, fisk, grøntsager, salater og andet tilbehør.

 

Mens gæsterne nyder maden, vil de have mulighed for at socialisere med de andre gæster, de sidder ved bordet med. Bordene er normalt indrettet, så de opfordrer til en åben og afslappet samtale, hvilket skaber en varm og hyggelig stemning.

 

Kaffe og avec

Efter hovedretterne kan der blive serveret kaffe og avec, og gæsterne vil fortsat have mulighed for at sidde og snakke og dele julestemning og godt selskab med hinanden.

 

Firmajulefrokost nær København

En lækker social dining julefrokost er en fremragende måde at fejre julen på, samtidig med at man kan nyde god mad og hyggeligt selskab. Det er en mere uformel og afslappet måde at fejre jul på, og det skaber en særlig stemning af fællesskab og samhørighed.

 

En firmajulefrokost på Charlottenlund Slot kan være en fantastisk måde at fejre julen og samtidig give mulighed for at netværke og socialisere med andre virksomheder. Og på de populære dage i november og december er det også en oplagt mulighed at mødes med andre virksomheder og dele festoplevelsen med. Skal I samkoordinere oplevelse som en SoMe event med andre firmaer, kan The Tribe også hjælpe med det. Kontakt dem og få digital rådgivning om mulighederne.

Skriv et svar