Blog

Udendørs Julelys – en guide

Når snakken falder på julepynt, er der mange, der vælger at holde det indendørs. Men hvorfor ikke tage pynten ud i haven eller på terrassen? Med de rette udendørs julelys kan du nemlig skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære, som hele familien kan nyde.

 

I denne guide vil vi give dig inspiration til, hvordan du kan bruge udendørs julelys, samt nogle praktiske tips og tricks til at få det bedste ud af dine udendørs julelys.

 

 

En af fordelene ved at bruge udendørs julelys er, at det giver dig mulighed for at skabe et unikt udtryk for din bolig. Du kan f.eks. vælge at pynte med lys i alle regnbuens farver, eller du kan holde det helt enkelt med kun ét farvet lys. Lysene kan også anvendes til at fremhæve smukke træer eller andre elementer i din have eller på terrassen.

 

Uanset om du ønsker et diskret eller mere prangende look, så er der altså masser af muligheder med udendørs julelys. Og her følger et par idéer til, hvordan du kan bruge dem:

 

Lyskæder:

Lyskæder er den type udendørs julelys, som de fleste forbinder med julen. De findes i mange forskellige stilarter og farver, så det er blot at finde den model, der passer bedst til dit hus og din have/terrasse. Lyskæderne kan enten hænges op mellem to træer/poler eller snoet rundt om noget andet som f.eks. en stolpe eller en busk. Du kan desuden finde flere typer lyskæder med bevægelige motiver – disse er ofte populære hos børnene!

Kuglelights:

Kuglelights har samme funktion som almindelige lyskæder, men de har ofte et mere elegant design. Kuglelights passer perfekt til pyntning af buske og træer – så begynd endelig at sno dem rundt om alt det grønne i haven! De findes dog også i mange andre designs; f.eks.: kugler med stjerner eller blomster motiver indeni kuglen. Det er altså helt op til dig selv!

Lysestager: Lysestager giver et behageligt og varmt lys – perfekt til hyggestunder på terrassen under stjernehimlen! Lysestagerne findes ofte i designs inspireret af naturen (f.eks.: sten eller trä) for at understrege den hyggelige stemning outdoor-belysningen gerne skal have. Husk dog altid at placere lysestagerne sikkert; de må ikke vælte over – især ikke hvis de er fyldt med levende lys!

 

 

Konklusion:

Der er mange muligheder for at bruge udendørs julelys – både når det gælder design og anvendelse. Så hvis du ønsker at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen i år, så overvej at investere i nogle flotte udendørs julelys!

Skriv et svar