Uncategorized

Greenhouse Peach Tree: En sød og velsmagende tilføjelse til din have

Ferskentræet i drivhuset trives! Det er et par uger siden, vi transplanterede den ind i drivhuset, og den er allerede begyndt at vokse. Bladene er grønne og sunde og grenene begynder at vokse ud. Vi er spændte på at se, hvor stort træet bliver i drivhuset!Hvis du er interesseret i at starte dit eget drivhus og dyrke din egen mad, så tjek vores blog om, hvordan man bygger et drivhus fra bunden!Har du nogensinde bygget et drivhus før? Hvis ja, hvad syntes du om processen? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor! Billedkredit: Victoria W., Arcadia, CA Du ved, hvad de siger, alle gode ting skal ende. Jeg er enig i det udsagn. Intet varer evigt og det samme gælder forhold.

Sådan plejer du et ferskentræ: Den ultimative guide

Ferskentræer er en smuk tilføjelse til enhver have, og er nemme at passe med et par enkle tips.
Når du planter dit ferskentræ, skal du sørge for at vælge et sted, der modtager fuld sol og har veldrænet jord. Ændr jorden med kompost før plantning for at forsyne træet med næringsstoffer.
Vand dit ferskentræ regelmæssigt, især i tørketider. Sørg for at undgå overvanding, da dette kan skade træet.
Gød dit ferskentræ om foråret og igen om sommeren med en afbalanceret gødning.
Beskær dit ferskentræ om vinteren for at fjerne døde eller syge grene. Fersken vil begynde at vokse i de varme sommermåneder. Du kan høste ferskner, når skindet begynder at blive gult og giver efter for tryk med tommelfingeren. Hvis du venter for længe, vil fersken falde fra træet.

Sådan dyrker du en frodig have med disse haveråd!

Der er intet som den følelse af præstation, du får ved at arbejde i din have. Havearbejde er en fantastisk måde at få noget motion, frisk luft og solskin på. Det er også en god måde at slappe af og lindre stress. Uanset om du er nybegynder eller erfaren gartner, er der altid noget nyt at lære. Der er mange forskellige typer haver at vælge imellem, så find en, der passer til din personlighed og livsstil. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan du konsultere en havebog eller hjemmeside. Det bedste ved havearbejde er, at det er en hobby, der kan nydes af folk i alle aldre. Havearbejde er også en fantastisk måde at forbinde med din familie og venner. 1. Start med en plan Før du starter din have, bør du lave en plan. Lav en liste over de planter, du vil have i din have.

Link til artiklen

Læs mere

Skriv et svar