Blog

Hvilket cykelstativ skal du vælge

Der findes mange forskellige cykelstativer, som opfylder forskellige behov. Der findes både cykelholdere til biler med anhængertræk og uden anhængertræk. Bilen kan altså ikke være undskyldning for, at du ikke kan opbevare og transportere dine cykler med dig. Cykelstativerne kommer også i forskellige størrelser og du kan både få cykelholdere til 1 cykel, 2 cykler, 3 cykler og 4 cykler.

Populære mærker af cykelholdere

Der findes flere mærker som producerer cykelholdere af høj kvalitet. Af populære brands, som producere cykelstativer i en høj kvalitet, kan blandt andet nævnes Buzzrack, Saris, Atera og Thule. Der findes mange forskellige modeller og det er vigtigt at du finder det brand samt model, som passer bedst til dig og opfylder dine krav. Det kan f.eks. være en sammenklappelig model eller en med vippefunktion.

Husk altid ekstra udstyret

Udover selve cykelholderen, så bør du også overveje ekstra udstyret. Af ekstra tilbehør kan blandt andet nævnes bagageremmer, som findes i forskellige længder og tykkelser. Før du kører ud på vejen med dit nye cykelstativ, så er det altid vigtigt, at du har styr på udstyret og reglerne. På den måde holder du dig selv og de andre på vejen sikre.

Skriv et svar