Blog

Sugardate som sugarbabe. Det er let at komme igang.

Hvis du gerne vil være en sugarbabe, så er det faktisk nemt at komme igang. Først og fremmest, så skal du finde en sugardating side, hvor du kan begynde at sugardate med det samme. Når du begynder at sugardate, så skal du have taget nogle billeder af dig selv. Nogle billeder, som stemmer overens med, hvordan du ser ud. De billeder skal bruges til in datingprofil, så alle sugardaddies kan se hvordan du ser ud. De vælger nemlig ud fra, hvordan du ser ud, føler de, at du ser sød og attraktiv ud, så er der større chance for, at de vil kontakte dig.

Skriv lidt om dig selv

Når du udfylder alle de informationer, man skal inde på datingprofilen, så sørge for at være ærlig. Med ærlighed kommer man længst, og hvis du ikke fortæller sandheden, så vil de personer, som kontakter dig, eventuel skifte mening, fordi du ikke har været helt ærlig.

Du kan også skrive, hvor dine grænser ligger, hvad forventer du af din sugardaddy, og hvad forventer du af datingen generelt. På den måde, kan dem, der læser det, sammenligne det med sine egne forventninger og grænser, og hvis det, du skriver passer til en anden, så vil en pågældende sugardaddy kontakte dig.

Hav dig selv med hele vejen

Det er vigtigt, at du mærker efter inde i dig selv, hvad du føler i situationen. Det er vigtigt, at man ikke overgår nogen af sine grænser, men at man sammen har sat rammerne for jeres forhold, så det ikke kan gå galt i byen. Det vil sige, ingen følelser, ingen misforståelser, og inden sex, hvis det er det i begge føler for. Der behøver nemlig ikke at foregå noget seksuelt, da det ikke er lig med prostitution. Derfor skal man huske at have sig selv med hele vejen igennem.

Skriv et svar