Blog

3 sjove aktiviteter til haven

Hvis du har en have, så ved du, hvor mange skønt det kan være at bruge tiden der. Der er ikke meget bedre end at nyde en god fridag derhjemme i haven, på en varm sommerdag. Solen skinner, græsset er grønt og livet er skønt. Det kan dog hurtigt blive kedeligt blot at slappe af og sidde stille hen. Har du en have med god plads, er det en god ide at lave nogle sjove aktiviteter en gang i mellem – særligt hvis du har børn. Lad os se lidt nærmere på 3 forskellige sjove aktiviteter, du kan og familien kan lave sammen i haven.

 

Sjove havespil

Har du en have, har du sikkert også havespil. De fleste kender de klassiske spil til haven som kroket, stangtennis og kongespil. Men kender du også de nyere havespil, som cornhole game, stigegolf og spikeball? Der findes et hav af rigtig sjove havespil, også ud over de sædvanlige. Se https://www.spiltilhaven.dk/ for flere sjove spil til haven.

 

Grillaften

En god gammeldags grillaften med pølser, store bøffer og en øl til grillmesteren. At grille er altid en hyggelig aktivitet, og også noget hele familien ofte nyder godt af. Har du børn kan du evt. inddrage dem, og lære dem hvordan man griller. Det fede ved at grille, er at det er ligeså sjovt at lave maden, som det er at spise den. Har du endnu ikke en grill til haven, kan vi på de kraftigste anbefale dig at anskaffe en. Med en god grill er der lagt op til mange gode aftener i haven.

 

Lav en forhindringsbane

Her er en som særligt er sjov for børn. Lav en forhindringsbane i haven, med alt hvad i kan finde der kan bruges. Det kan være gamle paller, træer eller hvad som helst i ellers kan finde. Byg banen, og tag derefter tid på, hvor der kan komme hurtigst igennem den. En super sjov aktivitet til haven, så børnene uden tvivl vil elske.

Skriv et svar